Theaterproducties

Jaarlijks organiseert Ramaekers Entertainment, het overkoepelende bedrijf achter de zomerkampen, verschillende theatervoorstellingen. Deze voorstellingen bieden de deelnemers van de zomerkampen de kans om ook praktijkervaring op te doen. En daarbij krijgen ze zelfs de kans om het podium te delen met professionals!

Hieronder vind je een overzicht van enkele producties die de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden. Met in de hoofdrol: onze eigen kampdeelnemers! 

Best of Musical 2016

Door het grote succes van Best of Musical 2014 herhaalden we dit  grootse musicalconcert in 2016, waarbij onze kampdeelnemers samen op het podium stonden met bekende namen als Ara Halici, Ivo Chundro en Sophie Veldhuizen. 
Iedereen die meegaat op een van onze zomerkampen, kreeg de kans om mee te doen in het ensemble. Maar er waren enkele deelnemers die zich zo hadden bewezen, dat ze een solo mochten zingen tijdens dit gave concert. Zo mochten 3 MuKi's (kids van MusicalCamp) bijvoorbeeld samen optreden met Ara Halici in een kwartet uit de musical Ciske de Rat. 

Best of Musical 2014

In navolging van MusicalMemories in 2013, kwam Ramaekers Entertainment in 2014 met ‘Best of Musical’. 80 koorleden, 15 dansers, 4 bekende artiesten en eigen talent. In een avondvullende show kwamen de meest spectaculaire musicalnummers voorbij. Gepresenteerd door Frits Sissing. Een bijzondere plaats in deze show was voor Anouk van Laake, voormalig MusicalCamp deelnemer die momenteel studeert aan het Fontys conservatorium (Klassiek Muziektheater). Voor de rol van Mary Poppins en Cosette (Les Misérables), waren we opzoek naar een jong fris talent. Anouk maakte een diepe indruk op collega Ron Link en maakte zo een mooie stap in haar carrière.

The Sound of Christmas

Een familiefeest vier je met je familie.. dus ook Kerst

De musicalcamp-familie kwam eind 2013 bij elkaar in Barendrecht in een schitterend theater. Edwin Monteyn verzorgde geheel in zijn eigen stijl een schitterend kerstconcert. Edwin is als zanger veel in het land te vinden op zowel kleine als grote evenementen. In de zomer is hij juist betrokken bij MusicalCamp als vrijwilliger. Daar ondersteunt hij het productieteam en helpt bij onder andere de techniek op locatie. Een nieuw kerstconcert wilde Edwin uiteraard vieren met zijn MusicalCamp-familie. Daarom vormde het MusicalCamp ShowChoir, ons ensemble voor evenementen, tijdens zijn show het ensemble. Daarnaast kwamen MusicalCamp-docenten als Jeffrey Stuut en Liliane de Graaf ook aan bod in de show.

De vaste backing vocals van Edwin, Jorieke Akkerman, Guus Boswinkel en Emma Heesters, alle drie voormalig MusicalCamp deelnemers, waren uiteraard te horen in The Sound of Christmas. Elk van hen zong een duet met Edwin.

Reaching for Broadway - Celebrations

Na het succes van ‘Reaching for Broadway’ produceerden we vanuit Ramaekers Entertainment in 2013 ‘Reaching for Broadway, Celebrations’. Het concept bleef hetzelfde, maar dit keer gingen we veel meer werken vanuit uptempo, vrolijke musicalmuziek. Het niveau was net zo hoog, maar het feestje nog groter.
Tijdens de vier voorstellingen mocht het publiek genieten van klassiekers uit o.a. Saturday Night Fever, We Will Rock You, Avenue Q en vele andere musicals. Ook de in Nederland minder bekende musicals zoals Spring Awakening en Book of Mormon.

Reaching for Broadway Celebrations was te zien in november 2013 in het M-lab theater in Amsterdam.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2021

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
Nationaal Jeugd Musical Theater

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl