Onderwijs op kamp

Perfecte balans tussen hard werken en vakantie

Centraal tijdens DanceBootcamp staan de combinatie van kwalitatief hoge lessen en een gezellige kampsfeer. De leerlingen en docenten zorgen samen buiten de lessen om voor alle gezelligheid, daarbij vormt het productieteam de basis door te zorgen dat er elke avond een kampvuur aan gaat, regelmatig hapjes en drankjes klaar staan en randprogrammering verzorgen. Denk bij de randprogrammering aan bijvoorbeeld feestavonden.

Niveau tijdens de lessen

De lessen zijn zo ingericht dat iedereen op zijn of haar niveau kan werken. Door te werken met kleine klassen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De docenten adviseren deelnemers hoe ze goed voor hun lichaam kunnen zorgen zodat ze de week goed door kunnen komen. We zijn het enige danskamp met een volledig en vol dansprogramma. Per dag dans je tussen de 5 en 8 uur. Deze fysieke inspanning vereist een goede opwarming om de kans op blessures te verminderen.

Het lespakket

Het lespakket is opgebouwd uit een aantal basisvakken. Naast deze basisvakken zijn er twee dansproducties die je kunt kiezen. Elke dag werk je één lesblok aan de productie. De eerste dag van kamp presenteren de docenten hun concept voor de productie waarna jij vrij bent om te kiezen welke je wil gaan doen. Zo werk je naast je vaste klas ook één lesblok per dag met andere dansers. De producties vormen tevens de eindvoorstelling van kamp.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2023

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
www.Mamagaai.nl

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl