De vaste docenten van DanceBootcamp

Voor je op danskamp gaat wil je natuurlijk weten van wie je les krijgt. Het docententeam van DanceBootcamp bestaat uit vaste docenten en gastdocenten om deelnemers van het danskamp een ultieme ervaring te geven.

Dimitra

Deze internationale topdanseres is sinds 2016 aan ons verbonden en na haar eerste seizoen bij DanceBootcamp niet meer weg te denken van ons danskamp. Dimitra studeerde o.a. in Nederland en Griekenland waar ze een beurs ontving.

Als docent is ze o.a. actief geweest bij het Nederlands Dans Theater. Naast haar ervaring als docente, danste ze in verschillende dansvoorstellingen van Isabelle Beernaert. Zo was ze te zien in o.a. : “ne me quitte pas”, “et apres”, “c’est la vie”, “red yellow blue”, “glass” en “under my skin”.

Nickey

In 2009/2010 is hij afgestudeerd aan de Fontys dansacademie in Tilburg in de richting Jazz-Urban.

Na zijn studie heeft hij gedanst bij de Toppers in concert in de Amsterdam Arena en bij verschillende dansgezelschappen o.a ISH en IDT in amsterdam.
Nicky heeft in 2012 meegedaan aan The Ultimate Dance Battle Team Min Hee waar ze als team de halve
finale mee behaalde.
Op dit moment is hij een vaste danser van Isabelle Beernaert (vaste choreograaf van SYTYCD)
hij heeft al verschillende voorstellingen gedanst voor Isabelle waaronder: Et Aprés (2012) , Ces't la Vie (2013), Red Yellow & Blue (2013) en Glass (2014/2015) waarin hij een hoofdrol mocht vertolken.
Nicky is een gepassioneerd docent wat hem heel populair maakt onder de danskamp leerlingen.

Je docent als mentor

Tijdens DanceBootcamp werken we met verschillende docenten en klassen. Om het makkelijk te houden en te zorgen voor een fijne werkomgeving, heb je als klas tijdens ons dans zomerkamp, altijd een vaste mentor. Dit is één van de danskamp docenten die zich iets meer richt op je klas. Docenten kennen snel de deelnemers bij naam en zijn er ook buiten de lessen mocht dit nodig zijn. 

Enthousiast geworden? 

Klik dan op onderstaande link om direct je plek te boeken voor DanceBootcamp.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
KampVakanties zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@kampvakanties.nl