Debby haar DanceBootcamp ervaring

Toen in 2014 bekend werd dat er dit jaar voor het eerst een danskamp georganiseerd zou worden heb ik me zonder er verder over na te denken direct aangemeld.

Kon ik dit wel? Wat als de andere deelnemers veel beter waren dan ik? Waar was ik eigenlijk aan begonnen?!

Na 3 jaar MusicalCamp - waarbij de danslessen toch altijd al wel mijn favoriete lessen waren - leek het me geweldig om me een week lang fulltime bezig te gaan houden met dans. Met een overvolle tas - want ja, je kan natuurlijk nooit genoeg (dans)kleding bij je hebben - kwam ik in juli toch wel enigzins zenuwachtig aan op het danskamp terrein. Ik volgde pas sinds kort danslessen en had dan ook eigenlijk heel weinig ervaring met dans. Kon ik dit wel? Wat als de andere deelnemers veel beter waren dan ik? Waar was ik eigenlijk aan begonnen?!

"Kon ik dit wel? Wat als de andere deelnemers veel beter waren dan ik?"

De enthousiaste docenten zorgden er voor dat iedereen voluit durfde te gaan tijdens de lessen, ongeacht je  niveau.

Gelukkig bleek al snel dat de zenuwen voor niets waren geweest. Ook met de DaVo’s, de ‘volwassen’ DanceCamp deelnemers, was de sfeer al direct als vanouds gezellig.  De enthousiaste docenten zorgden er voor dat iedereen voluit durfde te gaan tijdens de lessen van het danskamp, ongeacht je  niveau en ongeacht of het nou tijdens de warming-up (bootcamp!), tijdens hiphop of tijdens de moderne les was. Elke les kregen we een nieuwe choreo aangeleerd, waarbij het een behoorlijke uitdaging werd om de choreo's te onthouden en de verschillende choreo’s niet door elkaar te halen. Het is hard werken - nooit geweten dat ik zoveel spierpijn kon hebben - maar zeker de moeite waard. Het samen dansen, samen eten, bij het danskamp kampvuur hangen of toch 's avonds die danspasjes nog even oefenen totdat iedereen de pasjes wist... Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!

"Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!"

De enthousiaste docenten zorgden er voor dat iedereen voluit durfde te gaan tijdens de lessen, ongeacht je  niveau.

Gelukkig bleek al snel dat de zenuwen voor niets waren geweest. Ook met de DaVo’s, de ‘volwassen’ DanceCamp deelnemers, was de sfeer al direct als vanouds gezellig.  De enthousiaste docenten zorgden er voor dat iedereen voluit durfde te gaan tijdens de lessen van het danskamp, ongeacht je  niveau en ongeacht of het nou tijdens de warming-up (bootcamp!), tijdens hiphop of tijdens de moderne les was. Elke les kregen we een nieuwe choreo aangeleerd, waarbij het een behoorlijke uitdaging werd om de choreo's te onthouden en de verschillende choreo’s niet door elkaar te halen. Het is hard werken - nooit geweten dat ik zoveel spierpijn kon hebben - maar zeker de moeite waard. Het samen dansen, samen eten, bij het danskamp kampvuur hangen of toch 's avonds die danspasjes nog even oefenen totdat iedereen de pasjes wist... Het was echt een fantastische ervaring die ik absoluut niet had willen missen!

Ik heb me dan ook opnieuw zonder er over na te denken aangemeld voor DanceCamp 2016 - voor beide weken! Dus wie weet tot volgend jaar

Liefs, Debbie

 

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2023

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
www.Mamagaai.nl

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl