De dansproductie tijdens DanceCamp

Tijdens DanceCamp werk je niet enkel aan choreografieën van de vaste dansstijlen. Elke docent werkt tijdens de zes dagen durende kampweek aan een korte dansproductie. Deze dansproductie dwingt jou als danser om na te denken over het ontstaan van dans en de functie van dans.

Een danskamp is niet compleet zonder de juiste hoeveelheid diepgang binnen het programma. Door zelfbewust bezig te zijn met het ontwikkelen van een korte dansvoorstelling, krijg je beter inzicht in de functie en het doel van dans. We proberen hiermee de deelnemers te dwingen om zelf na te denken over het ontstaan van dans.

Op de eerste dag van het danskamp krijg je de mogelijkheid om te kiezen tussen de stijlen die aan bod komen tijdens de dansproducties van DanceCamp. Elke dag heb je minimaal één lesuur met de docent voor de productie. De docent betrekt de dansers bij de ontwikkeling om wederom de deelnemers te leren denken als maker en niet enkel als uitvoerend artiest. Een unieke kans om jezelf als danser te ontwikkelen.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2021

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
Nationaal Jeugd Musical Theater

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl