de chefkok tijdens ons dans kamp

Speciaal voor DanceBootcamp zal er in de middag een warme maaltijd worden verzorgt. 's Middags eten is gebruikelijk in de danswereld en is nodig vanwege de energiebehoefte overdag. De warme maaltijden worden onder leiding van onze chef-kok en Edwin Monteyn (verantwoordelijk voor alle DanceBootcamp maaltijden) verzorgt. 

Maaltijden

Elke dag verzorgen we drie maaltijden. Tijdens de maaltijden probeert de keukenbrigade om een afwisselend menu te maken met voldoende voedingswaarden. Ons keukenteam kookt al 5 jaar voor zomerkampen en heeft hierdoor de nodige ervaring. Onze chefkok is ook de rest van het jaar chefkok in een restaurant. Zo kunnen we je een voedzame en kwalitatief goede maaltijd bieden met altijd voldoende afwisseling. Zo kom je DanceCamp perfect door!

 

Allergieën

Uiteraard houden we goed rekening met je allergieën of belangrijke dieetwensen. Of je nou vegetarisch bent of allergisch bent voor bepaalde producten. Op kamp kun je altijd even overleggen met de kok om te bepalen wat in welke maaltijd zit.

 

Tussendoortjes op kamp

Uiteraard verzorgen we naast de maaltijden regelmatig tussendoortjes en zorgen we dat er drankjes klaar staan voor de deelnemers. Als danser moet je immers de benodigde energie binnen krijgen. Het productieteam kan ook altijd gevraagd worden of er tussendoortjes zijn mocht je de behoefte hebben. Tevens zorgen we dat er elke dag vers fruit is.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2021

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
Nationaal Jeugd Musical Theater

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl