DanceCamp deelname met blessures en emotionele problemen.

Het spreekt voorzich dat je fysiek in goede staat moet zijn om mee te kunnen draaien in ons lesprogramma wat volledig in het teken staat van dans. Ook kunnen wij geen begeleiding bieden aan mensen die emotioneel in slechte staat zijn. Kamp je met grote blessures of emotionele problemen? Dan is het niet verstandig je aan te melden voor DanceCamp.

Kleine blessures of lichte lichamelijke beperkingen

Omdat blessures bij dansers vaak voorkomen, kan het zijn dat je voorafgaand aan kamp een blessure hebt. Je bent dan nog altijd van harte welkom op kamp. Indien je in deze toestand alsnog in staat bent mee te doen aan meerdere danslessen op een dag. Geef op je inschrijving of via een mail aan dat je fysieke toestand iets beperkter is, zodat wij er gedurende het danskamp rekening mee kunnen houden.

Blessure tijdens kamp

Natuurlijk is het ook mogelijk dat je tijdens het kamp een blessure oploopt. In het geval van spoedeisende hulp nemen wij je uiteraard direct mee naar een arts. Wanneer de verwonding medische hulp zonder spoed vereist zullen wij echter contact opnemen met je ouder of verzorger en vragen wij hen je mee te nemen naar een arts.

Voortgang van DanceCamp na een blessure

Wanneer je niet meer in staat bent de lessen te volgen na het oplopen van je verwonding zullen wij je naar huis moeten sturen. In het geval van een kleine verwonding kun je natuurlijk blijven en zul je enkele lessen gedeeltelijk of niet mee doen. Wanneer wij niet in staat zijn de zorg te bieden die jij nodig hebt zal het kamp voor jou helaas vroegtijdig eindigen.

Emotionele problemen

Het kan zijn dat een deelnemer ten tijden van kamp in zijn of haar thuissituatie iets meemaakt als bijvoorbeeld een scheiding of ziekte. Wij vragen u dit voorafgaand aan het DanceCamp bij ons te melden. Tijdens het kamp houden onze teamleden dan goed in de gaten of alles goed gaat. Uiteraard hebben wij altijd begrip voor de problemen van de deelnemers. Onze teamleden bieden altijd een luisterend oor voor zij die hier behoefte aan hebben. Het is echter wel zo dat individuele problematiek nooit invloed mag hebben op de gang van zaken en de sfeer van het kamp. De andere deelnemers komen immers ook om een fantastische week te hebben.

BHV tijdens DanceCamp

Uiteraard beschikken wij op DanceCamp over BHV’ers (Bedrijfs Hulp Verlening). In geval van een noodsituatie zullen de BHV’ers proberen de situatie op te lossen. Hierbij staat de veiligheid van deelnemers en de BHV’ers zelf altijd voorop. Helaas zijn wij niet in staat zorg te verlenen. Heeft een deelnemer zorg nodig na bijvoorbeeld een ongeval of blessure? Dan verzoeken wij in overleg met de ouders om de deelnemer op te halen. Gelukkig is dit op DanceCamp nooit voorgekomen.

IMG_3849

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2021

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
Nationaal Jeugd Musical Theater

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl