Algemene informatie DanceBootcamp

Wat jij wilt weten voor je op kamp gaat

Voor je op kamp gaat wil je natuurlijk van alles weten. Op deze pagina proberen we zoveel mogelijk eventuele vragen te beantwoorden. Heb jij nou nog een vraag over DanceBootcamp, of één van onze andere zomerkampen? Voel je dan vrij om altijd even contact met ons op te nemen. 

 

Leeftijdsgroepen op kamp

Tijdens onze zomerkampen werken we normaliter met leeftijdsgroepen. Bij DanceBootcamp doen we dat vanaf seizoen 2018 iets anders. Om te zorgen voor een optimale werkomgeving kijken we op de eerste dag naar het niveau van de deelnemers. Daar delen we de klassen vervolgens deels op in. Uiteraard houden we rekening met vrienden die samen in klassen zitten, of oud kampdeelnemers die gezamelijk terug komen. Groepen worden natuurlijk niet zomaar uit elkaar gehaald.

DanceBootcamp voor jongeren is toegankelijk vanaf 13 jaar. Ook deelnemers vanaf 18 jaar (volwassenen) zijn meer dan welkom.

 

Overnachten op kamp

Op kamp overnacht je bij ons niet in een tent, althans niet bij DanceBootcamp. Na het harde werk in de lessen moet je lichaam goed kunnen herstellen. Om deze reden hebben we accommodaties waar je binnen kan slapen. 

 

Data & kosten DanceBootcamp

Komend seizoen zijn er twee weken DanceBootcamp om uit te kiezen. Je kan ervoor kiezen om één of twee weken mee op kamp te gaan. Elk danskamp duurt zes dagen waarna we je vragen de 48 uur tussen eindpresentatie week één en aanvang week twee, thuis bij te slapen.

Data 2023:

  • Week B: 29 juli t/m 3 augustus 2023
  • Week C: 4 t/m 9 augustus 2023

Een week DanceBootCamp kost €575,00. 
Wil je meerdere weken op kamp? Dan krijg je korting. Deze korting verwerken we direct bij boeking.

Maaltijden op kamp

Tijdens DanceBootcamp hebben we een menu dat is opgesteld in overleg met de dansdocenten. Als danser werk je de hele dag heel intensief. Het is daarom van belang genoeg voedingstoffen overdag binnen te krijgen. Daarom is besloten dat tijdens DanceBootcamp de deelnemers tijdens de lunch warm eten.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
Stagecenter zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@stagecenter.nl

DanceBootcamp is onderdeel van StageCenter|
© StageCenter 2023

Links

Algemene informatie
Docenten DanceBootcamp
Locatie

Overige zomerkampen
Stagecenter (direct boeken)
MusicalCamp
Muziektheaterkamp

Onze theater & dansschool
www.Mamagaai.nl

Onze partner in reizen naar Florida
TravelOrlando.nl