De accommodaties van DanceBootCamp.

Tijdens week 4 deel je het terrein van DanceBootcamp met onze andere zomerkampen. Zo vinden onder andere ons Muziektheaterkamp, en VocalMasterclass, onze zangcursus plaats op het zelfde terrein. Door de combinatie van verschillende theater/muziekale disciplines ontstaat er een sfeer zoals in de film fame. Ieder zijn talent maar wel allemaal een gemeenschappelijke drive.

DanceBootcamp week 3 vindt plaats in Hapert. Daar is DanceBootcamp het enige zomerkamp. 

Overnachten op kamp

Tijdens DanceBootcamp slaap je met alle deelnemers in een mooie accommodatie. De slaapkamers hebben 4 tot 16 bedden per kamer. Wanneer je op een danskamp gaat moet je goed bij kunnen komen van het inspannende programma. Er is voldoende sanitair. 

Leslokalen van ons zomerkamp

In de hoofdzaal van de accommodatie is het grote leslokaal. Hier ligt een speciale danskamp dansvloer en beschikken we over alle benodigde apparatuur. De dansvloer van ons dans zomerkamp bestaat uit dikke schuimrubber tegels welke de dansdocenten neer kunnen leggen tijdens hun les. Per les beslissen de docenten of ze deze vloer willen inzetten.

 

Relaxen op het terrein van ons danskamp.

Een zomerkamp is natuurlijk niet compleet zonder de juiste ontspanning. Bij ons dans zomerkamp zit uiteraard een mooie kampvuurplek zodat je elke avond lekker kan bijkomen bij het kampvuur.

Daarnaast zetten wij zelf een klein zwembad neer op het terrein van DanceBootcamp om bij hitte toch even verkoeling op te kunnen zoeken na het dansen.
Uiteraard is er ook een avondprogramma, lees meer over het avondprogramma.

Ons danskamp zal plaatsvinden op 'de Willyhoeve' in Bergeijk.

Contactgegevens

Correspondentieadres (geen kamplocatie):
KampVakanties zomerkampen
Rijksweg 324
2071CR, Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
Telefoon: 023-2052079
info@kampvakanties.nl